Gyakran ismételt kérdések

Ha még nem járt nálam masszázson és most gondolkodik az első időpont foglaláson, akkor érdemes átolvasnia az alábbi masszázs kérdés – válaszokat. Az elmúlt 10 évben ezeket a kérdéseket tették fel leggyakrabban Vendégeim, mielőtt első alkalommal eljöttek volna hozzám masszázsra. Kérdésére, ha az alábbiakban mégsem találja meg a választ, akkor keressen bátran telefonon (+ 36 (20) 397 7830) vagy kérje visszahívásomat.

 • Mit vegyek fel, ha masszőrhöz megyek?

 • Melyik ruhadarabokat kell feltétlenül levenni a masszőrnél?

 • Kell-e valamit magammal hoznom a masszázsra?

 • Szükséges-e zuhanyozni közvetlenül masszázs előtt?

 • Milyen esetekben nem javasolt a masszázs?

 • Milyen masszázstípusokat vehetnek igénybe a kismamák?

 • Miben különbözik a lávaköves masszázs az általános masszázstípusoktól?

 • Adhatok-e ajándékba masszázst?

 • Milyen hamar látható a cellulit masszázs eredménye? Mikor tűnik el és milyen mértékben a narancsbőr?

 • Törzsvendégeknek jár-e valamilyen kedvezmény?

Vendégeim sokszor az alábbi kérdéseket teszik fel az első masszázs alkalom előtt.

Kérdezzen bátran Ön is a masszázs terápiákkal kapcsolatban!

Szívesen veszek minden masszázzsal kapcsolatos kérdést és válaszolok rájuk. Számomra is hasznos tudni, hogy mivel tehetem komfortosabbá Vendégeim számára a masszázsterápiák körülményeit.

Mit vegyek fel, ha masszőrhöz megyek?

Bármilyen kényelmes ruha megfelelő, de érdemes olyan ruházatot választani, amit kevésbé sajnálunk ill. könnyen tisztítható. Előfordulhat, hogy pár csepp masszázsolaj vagy krém rácseppen a ruhára vagy azt utólag beszívja a bőrről.

Melyik ruhadarabokat kell feltétlenül levenni a masszőrnél?

Ruhán keresztül sajnos kevésbé hatékony és élvezetes a masszázs, ezért a masszírozandó felületet szabaddá kell tenni. Aki még nem járt korábban masszőrnél, ajánlom, hogy (hölgyek esetében) kétrészes fürdőruhát hozzon magával a masszázsra, így úgy fogják érezni magukat, mintha strandon lennének. Hátmasszázs esetén: az alsó ruhadarabokat nem szükséges levenni, a felsőtestet kell csak szabaddá tenni.

Teljes testmasszázs esetén: javasolt viselet hölgyek esetében a kétrészes fürdőruha vagy fehérnemű és melltartó. Urak esetében alsónadrág viseletét kérem.

Kell-e valamit magammal hoznom a masszázsra?

Mindent szükséges kényelmi kiegészítőt biztosítok, pl.: törülközőt, hajcsatot, gyógykrémet, olajakat. Amennyiben Ön egy már saját, jól bevált krémet, olajat szeretne a masszázs során felhasználni, azt is szívesen alkalmazom. Ilyen esetben kérésem, hogy előre jelezze a krém vagy olaj pontos megnevezését.

Szükséges-e zuhanyozni közvetlenül masszázs előtt?

Nem kötelező, de javasolt. Tiszta bőrbe bemasszírozva a különböző masszázsolajokat ill. krémeket, azok jobban ki tudják fejteni hatásukat. Továbbá a meleg vizes zuhany lazítja az izmokat és fokozza a keringést, ezáltal előkészíti a masszázsra a testet és fokozza annak jótékony hatását.

Milyen esetekben nem javasolt a masszázs?

 • Hölgyeknek menstruáció idején
 • Fertőző bőrbetegségben szenvedőknek
 • Durva nyílt sérülés esetén
 • Lázas betegségben szenvedőknek
 • Súlyos keringési problémákkal küzdőknek, visszérrel és cukorbetegséggel küzdőknek

Amennyiben bármilyen más betegségről van tudomása, kérjük a masszázs előtt tájékoztasson róla, ill. egyeztessen orvosával.

Milyen masszázstípusokat vehetnek igénybe a kismamák?

Kismamáknak csak gyengéd masszázst javaslok, kizárólag a nyakon, vállon és a karokon.

Miben különbözik a lávaköves masszázs az általános masszázstípusoktól?

Ez egy eredeti Scen Tao lávakövekkel végzett wellnes masszázs, melynek során teste-lelke is felmelegszik, miközben hőhatással elsődlegesen a fő csakrapontokat stimuláljuk.

Adhatok-e ajándékba masszázst?

Igen, Vendégeim kérésére személyre szabott, névre szóló masszázsutalványt ill. ajándékbérletet készítek. Igen kedvelt ajándék, több éve számos, visszatérő ajándékozó lepi meg szeretetteit ajándékmasszázzsal. Tekintse meg speciális karácsonyi ajánlatunkat is. 5+1 vagy 10+1 karácsonyi masszázs ajándékbérlet esetén Önt is megajándékozzuk!  Garantált siker lesz Szeretteinek vagy barátainak! Visszatérő Vendégeim között többen is már évről évre masszázsbérlettel lepik meg Szeretteiket!

Milyen hamar látható a cellulit masszázs eredménye? Mikor tűnik el és milyen mértékben a narancsbőr?

A cellulit masszázst kúraszerűen érdemes igénybe venni – 10-12 alkalom egy kúra. Az évek során felhalmozódott zsíroknak és salakanyagoknak kb. ennyi időre van hogy szükségük, kiürülhessenek a szervezetből. Egy kúra végeztével (kb. 1- 1,5 hónap) feszesebb bőr és 2-3 cm-rel karcsúbb combok. A hatékonyság növelése érdekében hasznos tanácsokkal is ellátom Vendégeimet, melyek elősegítik a gyorsabb salaktalanítást és a bőr feszesedését.

Törzsvendégeknek jár-e valamilyen kedvezmény?

Minden masszázsbérlethez plusz egy ajándék alkalmat és egy ajándék fürdőgolyót kapnak Vendégeim ajándékba. Tekintse meg árainkat és próbálja ki a kívánt masszázstípust 30 perceben, nem bánja meg!

[contact-form-7 id="20"]

NYITVA TARTÁS

Hétfő-kedd 7:30 – 14:00
Szerda 14:30 – 20:00
Csütörtök 14:30 – 20:00
Péntek 14:30 – 20:00

  ITT VAGYUNK:

VENDÉGEIM MONDTÁK

Az elmúlt 10 év során visszatérő Vendégeim pozitív visszajelzései folyamatos továbbképzésre ösztönöznek és a kölcsönös megbecsülés eredményeként nap mint nap örömmel végzem a szakmámat!

15 éve járok Józsihoz rendszeresen. Azt hiszem, ez elmond mindent helyettem… Ha még nem próbáltad, nem tudod, hogy mit hagytál ki idáig!

Balogh Ferenc

Kisebb nagyobb kihagyásokkal, de legalább tíz éve vagyok a vendége. Ezalatt mindig magas színvonalú, kiváló szolgáltatást kaptam. Csak ajánlani tudom mindenkinek

dr. Kota Krisztina

Szuper relax!!

Nagy Réka
Masszázs

Foglaljon időpontot!

Weboldalunkon keresztül visszahívást kérhet első masszázs időpontjának egyeztetésére vagy felteheti kérdéseit. Önt is várom, és kérdezzen bátran! 🙂

Foglaljon időpontot!