Project Description

Talpmasszázs

  • 3.800 Ft / alkalom

  • 30 perces masszázsterápiák során

  • megerősödik az immunrendszer

  • javul a vérkeringés

  • csillapodnak a fájdalmak

  • optimalizálódnak az anyagcsere

  • távoznak a méreganyagok

  • javul a szervek és az endokrin rendszer működése

  • megnő a stressz tűrő képesség

  • beindulnak az öngyógyító folyamatok

Talpmasszazs

A talpmasszázs nem fájdalmas szükségszerűen!

A talpon hetvenezer 70.000 idegvégződés található. Igazán felemelő érzés, ha ezt a testrészünket egy igazi hozzáértő szakember kezeli, masszírozza, kényezteti. Szinte kívül-belül, hiszen minden egyes reflexpont egy-egy szervnek felel meg.

Szeretnék eloszlatni egy tévhitet: nem szükséges, hogy fájdalmas legyen!

Lehet kellemesen, erőteljesen, de fájdalommentesen is hatni a reflexpontokra.

talpmaszirozásSok természetgyógyász, masszőr úgy gondolja, hogy csak akkor hatásos a talpmasszázs, ha fáj. Véleményem szerint azonban erőteljes masszírozással, de kellemetlenség nélkül is elérhetjük, hogy a reflexpontok bekapcsolják, ingereljék a hozzájuk tartozó belső szervet, fokozzák annak vérkeringését, méregtelenítését, öngyógyító mechanizmusát. Így javul annak működése.

Mindezt lehunyt szemmel, kellemesen hanyatt fekve az ágymelegítős masszőrasztalon, lazító zenére elfelejtve a napi gondokat, problémákat.

Számomra a legfontosabb, hogy a vendég, aki ellátogat hozzám, kényelmesen, és jól érezze magát. Ahhoz, hogy a bőr is boldog legyen, kókuszolajat és gyógynövényes masszázskrémet használok.

A talpmasszázs első lépéseként az egész talpat, lábfejet átsimítom, felmelegítem. Ebben a különböző méretű, simára csiszolt, fekete, meleg lávakövek vannak a segítségemre. A kezelés során átdörzsölöm, és lelazítom a talpizmokat, feloldom a lerakódásokat, átmozgatom az egész lábfejet, bokát, a gyakran szűk cipőben naphosszat beszorított lábujjakat.

Sok páciensem talpmasszázs kezelés végén úgy érzi magát mintha fellegekben járna

Hiszen a félórás kezelés hatására eltűnik a cipő okozta szorító fájdalom, a feszültség, görcsösség, és vendégeim visszanyerik jó közérzetüket. Érdemes többször , kúraszerűen járni. Nemcsak azért mert így hatásos, és nemcsak a talpunk, hanem az egész testünk, lelkünk újjáéled, hanem mert nagyon jó érzés is! 🙂

Ökölbe szorított kézzel átgyúrom a talpat, és a sarokpárnát. Leginkább hüvelykujjal, illetve a többi behajlított ujjam ízületének hullámmozgással, ún. hernyófogással dolgozom át talpat, ínszalagokat, izmokat, lerakódásokat.

A bemelegítő fogások után a talp közepén reflexológiai szempontból elhelyezkedő vesetájékot kezelem, stimulálom, illetve ezt kiegészítve a húgyhólyagot és a húgyvezetéket. A lábujjak részletes, alapos átmasszírozása következik, ami a tarkó, fej, állkapocs, szem, orrért felelős. Lábháti részt is ekkor kezelem (felsőtest nyirokkeringése). Majd a lábujjak tövében és alatt elhelyezkedő talppárna átdörzsölése, kezelése következik, aminek felső része a csuklyásizomhoz, lejjebbi része a tüdőhöz kapcsolható.

Ezután térek rá a nyelőcsőre, majd a teljes emésztési szakaszra, ami a talp közepén található. Sokaknak csomós, érzékeny lehet ez a rész, terület is. Nem kell rögtön gyomorbetegségekre gondolni (bár keveseknek tökéletes, makulátlan az emésztésük), gyakran inkább lúdtalp, bokasüllyedés, nem megfelelő kényelmetlen lábbeli, egész napi állás és gyaloglás, ami leterheli az itt elhelyezkedő izmokat, ínszalagokat.

Majd a talp élei következnek (gerinc, térd, könyék zónái). A sarok talpi része majd oldalai, nemi szervek, és prosztata, méh, petefészek zónái. Innen két oldalról közrefogva átdörzsölöm az achilles ínt, alsótesti nyirokkeringés. Boka körül a csípőízület,
e fölött pedig a keringés, vérnyomást kezelem. Kiegészítésként lávakővel melegítem fel az esetlegesen hűvösebb végtagot.

A talp után a sarok, a boka, az achilles ín átdörzsölése következik tenyérrel, illetve hüvelyk és mutatóujj közé fogva, csípve. Folyamatosan felfelé haladva felsimítok a vádlira, érintem a sípcsont melletti izmokat is.

A reflexpontok stimulálásával aktiválom a szervezet öngyógyító mechanizmusát, kívül-belül , hiszen minden egyes reflexpont egy-egy szervnek felel meg.  A félórás kezelés hatására eltűnik a cipő okozta szorító fájdalom, a feszültség, helyreáll a nyirokkeringés, és vendégeim visszanyerik jó közérzetüket.

Kérje visszahívásomat időpontfoglalás céljából:

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-85727/2015.
[contact-form-7 id="20"]

NYITVA TARTÁS

Hétfő-kedd jelenleg zárva
Szerda jelenleg zárva
Csütörtök jelenleg zárva
Péntek jelenleg zárva

  ITT VAGYUNK:

11. kerület, Budapest

TALPMASSZÁZS ÁRAK

1 alkalom: 3.800 Ft (30 perces masszázs terápiák)

VENDÉGEIM MONDTÁK

Az elmúlt 15 év során visszatérő Vendégeim pozitív visszajelzései folyamatos továbbképzésre ösztönöznek és a kölcsönös megbecsülés eredményeként nap mint nap örömmel végzem a szakmámat!

15 éve járok Józsihoz rendszeresen. Azt hiszem, ez elmond mindent helyettem… Ha még nem próbáltad, nem tudod, hogy mit hagytál ki idáig!

Balogh Ferenc

Kisebb nagyobb kihagyásokkal, de legalább tíz éve vagyok a vendége. Ezalatt mindig magas színvonalú, kiváló szolgáltatást kaptam. Csak ajánlani tudom mindenkinek

dr. Kota Krisztina

Szuper relax!!

Nagy Réka
talpmaszirozás

Megbízható labordiagnosztika Kalocsán!

Hosszú ideje óta fennálló izomfájdalmak, zsibbadások esetén a masszázs előtt orvosi kivizsgálás és diagnosztika javasolt. Így célzottabban lehet a masszázs kezeléseket végezni és a masszőr is biztosabb lehet abban, hogy nem kezel olyan felületet, illetve állapotot ahol esetleg a masszázs tiltott lenne.
Kalocsán ajánlom a Multiclinic diganosztikai központ magán szolgáltatásait, ahol többek között ultrahang, gyógytorna és neurológiai szakrendelés is elérhető.