Masszőr a XI. kerületen

Foglaljon időpontot!

Jöjjön el hozzám egy lazító masszázsra!

– 15 év tapasztalatával kezelem Vendégeimet a XI. kerületben –

Masszőr

Rajczi JózsefRajczi József masszőr vagyok és közel 15 éve kezelem vendégeimet nagy örömmel.

1980-ban születtem és itt nőttem fel Újbudán, a XI. kerületben. Masszázzsal hivatás szerűen 2006-ban kezdtem foglalkozni. Nagybátyám is masszőrként dolgozik, akitől szívesen tanultam eleinte néhány fogást kedvtelésből, majd mind nagyobb érdeklődéssel. Végül a hobbiból hivatás lett,
és pályaváltás mellett döntve 2005-ben megszereztem gyógymasszőri oklevelemet.

A wellness világa az utóbbi években virágkorát éli és szinte minden nap fedezünk fel új masszázsstílusokat. Ez nem véletlen, hiszen mindenki szeretne egészségesen, stresszmentesen élni, vagy csak lazítani egy-egy nehezebb időszak után.

Kérje visszahívásomat!
Rajczi József
Rajczi Józsefgyógymasszőr
Rajczi József gyógymasszőr vagyok és már 15 éve kezelem vendégeimet nagy örömmel. Önt is várom, ismerje meg masszázsterápiáimat!
  • 15 éves tapasztalat

  • Helyi vállalkozó

  • Gyógymasszőri képzettség

  • Számos továbbképzés

Rendszeresen masszőr továbbképzéseken veszek részt, mert célom minél többféle terápiás módszer, kezeléstípus megismerése és ezek alkalmazása szolgáltatásaim körében. A gyógymasszőri képzésen túl eddig lávaköves-, talp-, cellulit-, nyirok-, mauri masszázs terápiás ismeretekkel bővítettem szaktudásom és kezeléseim körét.

Természetgyógyász tanulmányokat folytattam. Hiszem, hogy a testben és lélekben minden – mindennel összefügg. Fontos ismernünk mi okozhat például egy hátfájást, mitől görcsösebb az izomzatunk: rossz tartás, mozgáshiány, vagy nem megfelelő mozgás, sport, öltözködés, klíma, táplálkozás, szorongás, stressz?!

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk, és masszőrként kezeléseimmel Önt is segíthetem az egészséges közérzet fenntartásában, megtalálásában! Várom Önt a XI. kerületben a Tölgyes Lakópark üzletsorán található Széplesz Szalonban!

Kérje visszahívásomat, egyeztessük első masszázsterápiájának időpontját: visszahívást kérek!
Jó egészséget kívánva, Rajczi József masszőr

Foglaljon időpontot!

Kérjen visszahívást időpont egyeztetés céljából vagy ha kérdése van a masszázskezelésekkel kapcsolatban. A kezelések közben azok zavartalansága miatt nem feltétlenül tudom hívását fogadni, de amint időm engedi vissza fogom Önt hívni!

[contact-form-7 id="20"]
0
éves tapasztalattal várom vendégeimet
0
masszázstípus szakvizsgával
0
éves a legidősebb vendégem
0
éves a legfiatalabb vendégem