Project Description

Teljes test masszázs

masszázsAz egyórás teljes testmasszázst talpmasszázzsal kezdjük, majd lávaköves svédmasszázzsal lazítom az izmokat. A kezelés részeként az arc és fejmasszázzsal teljes relaxáció és felfrissülést érnek el Vendégeim.

  • 6.500 Ft / alkalom

  • 60 perces masszázsterápia során

  • 20 különböző méretű lávakövet is alkalmazunk

  • 50 C° melegségű kövekkel melegítjük fel testét – lelkét

  • miközben energiaközpontjait is stimuláljuk

A teljes testmasszázs a legkedveltebb masszázstípus Vendégeim körében.

talp masszírozásA masszázskezelés első lépése a talpmasszázs, amikor az egész talpat, lábfejet átmasszírozom, átdörzsölöm, felmelegítem. Érintem a reflexpontokat, de nem okozok fájdalmat, mert leginkább hüvelykujjal, illetve a többi behajlított ujjam ízületének hullámmozgással, un. hernyófogással dolgozom át talpat, ínszalagokat, izmokat, lerakódásokat. Sok természetgyógyász, masszőr úgy gondolja, hogy csak akkor hatásos a talpmasszázs, ha fáj. Véleményem szerint azonban erőteljes masszírozással, de kellemetlenség nélkül is elérhető a reflexológiai gyógyhatás. Kiegészítésként lávakővel melegítem fel az esetlegesen hűvösebb végtagot.

A talp után a sarok, a boka, az achilles ín átdörzsölése következik tenyérrel, illetve hüvelyk és mutatóujj közé fogva, csípve. Folyamatosan felfelé haladva felsimítok a vádlira, érintem a sípcsont melletti izmokat is, majd erősebben átdolgozom akár ököllel, szintén hernyófogást, gördülőfogást alkalmazva.

láb masszázs

A térdhajlaton csak átsimítok, hiszen itt sok nyirokér, nyirokcsomó, idegszál, vérér fut keresztül. Gyakran használok ezen a területen vadgesztenye tartalmú gyógykenőcsöt, a visszértágulatok, gyulladások csökkentésére, gyógyítására. Foglaljon időpontot:+ 36 (20) 3977830

A teljes masszázskezelés időtartama alatt alkalmazok a kókuszzsír mellett még gyógynövényes, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító krémeket is a bőrtápláló masszázsolajok és krémek mellett. Vendégeim által máshol vásárolt krémeket is szívesen megvizsgálom és megfelelő hatóanyag és eredet mellett alkalmazom kérésükre a masszázs kezelésük során.

Lávaköves masszázs

Lávaköves masszázs

A comb, a csípő és farizmok területére a derékból lesugárzó fájdalom könnyen befeszítheti az itt eredő -tapadó szalagokat és ezeket nagy, erős izmokat, amelyek megfelelő egészségi állapotban is nagy terhelésnek vannak kitéve. Simítás, dörzsölés, átgyúrás után alkaros gyúrással lazítom fel a területet, ami egy lomi lomi masszázsfogás. Ezt egy igazán ellazító meleg lávaköves átdörzsöléssel fokozom, ami az egész lábon áthalad.

Ezután térek át a hátra annak is alsó keresztcsonti részére, fektetett nyolcas – kéttenyeres erőteljes simításokkal dörzsölésekkel, és ha szükséges még egyszer kezelésbe veszem a farizmokat és a csípő izmokat. Ezután felfelé haladok a gerinc mentén a lapockákat szintén fektetett nyolcas simítással belevéve.

Az egész hátat tenyérsimításokkal, dörzsölésekkel melegítem, készítem fel a váltott hüvelykujjas dörzsölésre. Itt már jobban koncentrálok az egyes izomcsomókra, letapadásokra.

Ennél a résznél alkalmazom az öklömet gördülőfogással, hernyófogással, illetve ismét a lomi lomi masszázsból már ismert alkarral végzett technikákat. Foglaljon időpontot:+ 36 (20) 3977830

A masszázskezelés közben fontos a helyes testtartás. A nyak és a vállak masszírozásánál a fej a masszázságyon erre a célra kialakított lyukba kerül. Így lesz párhuzamosan ellazult a nyak és vállöv.

Hátmasszázs

Vendégeim egyik nagy kedvence a csigolyákat összekötő fenyőfafogás következik, ami egészen a keresztcsonttól a tarkóig tart. Sokaknál ilyenkor jelentkezik kellemesen bizsergető libabőrözés. Jól átdolgozom a nyakat, csuklyásizmot és rátérek a vállakra, felkarra, majd az alkarra is. A tenyéren, ahogy a talpon, nyelven, fülön, arcon, íriszen szintén megtalálható szervezetünk teljes reflexzóna térképe.

Így ennél a résznél sokaknak meglepően jó érzést nyújtó tenyérmasszázs kerül sorra, majd egy passzív felkar kimozgatást követően nyújtom, és masszírozom a lapockát körülvevő izmokat. Amire szükség is van, hiszen itt gyűlik össze minden stressz, feszültség.

Ezután erőteljesebb gyúrás következik az egész háton, majd vibrálás egy speciális géppel kivitelezve, és végül természetesen itt is a közkedvelt meleg lávakő a záróakkord.

Hanyatt fordulást követően az arcmasszázs során lesimítom az esetleges feszültséget a homlokról, a gondterheltséget az összeráncolt szemöldökről. Átmasszírozom a halántékot elűzve a fejfájást, átdörzsölöm a füleket, majd a fejtetőt.  Krémet természetesen ezen területen nem alkalmazok.

Hanyattfekvő helyzetben is átdolgozom a nyakat és a csuklyás izmot, mert így másképp lazulnak el az izmok, mint hason fekve.

Végül a talp kerül kezelés alá, és a lábak eddig kimaradt felülete. Majd visszatérek a kézre, és ha szükséges még egy kis frissítő kimozgatással lazítom a kart, és vállat.

Kérjen visszahívást és egyeztessük első masszázsterápiájának időpontját!

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-85727/201
[contact-form-7 id="20"]

NYITVA TARTÁS

Hétfő-kedd jelenleg zárva
Szerda jelenleg zárva
Csütörtök jelenleg zárva
Péntek jelenleg zárva

  ITT VAGYUNK:

11. kerület, Budapest,

Útvonaltervezés Google térképen

  TESTMASSZÁZS ÁRAK

1 alkalom: 6.500 Ft
(60 perces masszázsterápiák)

VENDÉGEIM MONDTÁK

Az elmúlt 15 év során visszatérő Vendégeim pozitív visszajelzései folyamatos továbbképzésre ösztönöznek és a kölcsönös megbecsülés eredményeként nap mint nap örömmel végzem a szakmámat!

15 éve járok Józsihoz rendszeresen. Azt hiszem, ez elmond mindent helyettem… Ha még nem próbáltad, nem tudod, hogy mit hagytál ki idáig!

Balogh Ferenc

Kisebb nagyobb kihagyásokkal, de legalább tíz éve vagyok a vendége. Ezalatt mindig magas színvonalú, kiváló szolgáltatást kaptam. Csak ajánlani tudom mindenkinek

dr. Kota Krisztina

Szuper relax!!

Nagy Réka
Hátmasszázs

Megbízható labordiagnosztika Kalocsán!

Hosszú ideje óta fennálló izomfájdalmak, zsibbadások esetén a masszázs előtt orvosi kivizsgálás és diagnosztika javasolt. Így célzottabban lehet a masszázs kezeléseket végezni és a masszős is biztosabb lehet abban, hogy nem kezel olyan felületet, illetve állapotot ahol esetleg a masszázs tiltott lenne.
Kalocsán ajánlom a Multiclinic diganosztikai központ magán szolgáltatásait, ahol többek között ultrahang, gyógytorna és neurológiai szakrendelés is elérhető.