Hátmasszázs 2018-10-12T09:44:13+00:00

  Project Description

  HátmasszázsHátmasszázs

  • 3.600 Ft / alkalom

  • 30 perces hátmasszázs során

  • minden izmot alaposan átgyúrunk

  • 50 C° melegségű kövekkel melegítjük a csomókat

  • a tökéletes lazítás és görcsoldás érdekében

  Viszlát hátfájás a hátmasszázs után

  MasszázsMonitor előtt végzett, monoton, irodai ülőmunka vagy egy dugóban töltött, hosszas utazás során az autóvezetés bárkit érinthet. A munkahelyi stresszhelyzet is sokszor megmerevíti a hátunkat. Gyakran önkéntelenül is felhúzva tartjuk a vállunkat… Stresszhelyzetben a vállak felhúzása automatikus reflex, ami a rendszerességtől állandósulhat.

  Sokszor azonban a hobbink is okozója hátfájásunknak:

  a kézimunkázás, varrás, kötés vagy egy izgalmas könyv olvasása közben is kialakulhatnak az izomgörcsök.  Elég lehet csupán egy rossz mozdulat is, és hátunkba nyíllal a fájdalom, amikor egy bevásárlást követően felemeljük a nehéz szatyrokat vagy a takarítás közben szeretnénk gyorsan arrébb tolni a bútorokat, szőnyegeket.

  Nem kell azonban lemondania hobbijáról vagy a munkájáról! –> Kérjen visszahívást és egyeztessük első hátmasszázsának időpontját!

  Cellulit masszázsBiztosan volt már Önnek is hasonló, hátfájdalmas tapasztalata a fentiekben leírt esetek kapcsán. Ezekkel a tevékenységekkel folyamatos összehúzódásra kényszerítjük izmainkat, melyek becsomósodnak, begörcsölnek, majd izomláz és rosszabb esetben gyulladás alakul ki. Erre érdemes odafigyelnie és tudatosan, gyakrabban leengedni, ellazítani vállait.

  masszázs

  Miért marad sokáig merev a háta akár pihenést követően is? 
  Talán Ön is feltette már magában a kérdést. A válasz leginkább testünk védekező mechanizmusában keresendő. Az alapesetben is fájdalmas izomcsomók nyomhatják a vér- és a nyirokereket, gerincvelőből kilépő idegszálakat, ami fokozott fájdalomhoz, zsibbadáshoz vezet.

  Testünk egészséges reakciója, hogy védekezni próbál és a kialakult fájdalomtól megfeszíti a környékbeli izmokat. Ezáltal a csigolyák még közelebb kerülnek egymáshoz és az idegszálak még jobban nyomás alá kerülnek, vagyis egy ördögi kör alakul ki.

  Rosszabbá válik a helyzet a helytelen testtartás vagy baleset miatti csigolyaelmozdulás, porckorong kiboltosulás esetén, melyek szintén az idegszálak nyomásához, becsípődéséhez vezet.

  Kérjen visszahívást és időpontot!

  Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-85727/201

  NYITVA TARTÁS

  Hétfő-kedd7:30 – 14:00
  Szerda14:30 – 20:00
  Csütörtök14:30 – 20:00
  Péntek14:30 – 20:00

  + 36 (20) 397 7830

    ITT VAGYUNK:

  1119 Budapest, Csurgói út 22.

  Útvonaltervezés Google térképen

   HÁTMASSZÁZS ÁRAK

  1 alkalom: 3.600 Ft
  6 alkalom: 20.000 Ft
  11 alkalom: 35.000 Ft
  (30 perces hátmasszázs kezelések)

    HÍVJON MOST!

  +36 (20) 397-7830

  VENDÉGEIM MONDTÁK

  Az elmúlt 10 év során visszatérő Vendégeim pozitív visszajelzései folyamatos továbbképzésre ösztönöznek és a kölcsönös megbecsülés eredményeként nap mint nap örömmel végzem a szakmámat!

  15 éve járok Józsihoz rendszeresen. Azt hiszem, ez elmond mindent helyettem… Ha még nem próbáltad, nem tudod, hogy mit hagytál ki idáig!

  Balogh Ferenc

  Kisebb nagyobb kihagyásokkal, de legalább tíz éve vagyok a vendége. Ezalatt mindig magas színvonalú, kiváló szolgáltatást kaptam. Csak ajánlani tudom mindenkinek

  dr. Kota Krisztina

  Szuper relax!!

  Nagy Réka
  Masszázs