Project Description

Lávaköves masszázsMasszázs árak

  • 6.500 Ft / alkalom

  • 60 perces masszázsterápia során

  • 20 különböző méretű lávakővel

  • 50 C° melegségű kövekkel melegítjük fel testét – lelkét

  • miközben energiaközpontjait is stimuláljuk

Melegítse fel lávaköves masszázzsal testét – lelkét!

A vulkanikus eredetű, meleg kövek használata felerősíti a masszázs minden pozitív élettani hatását: erősen stresszoldó, átmelegíti a testet, segíti a méregtelenítés folyamatát, feloldja az izommerevséget, javítja a keringést, valamint segíti a vese kiválasztását. A különböző ásványokkal végzett gyógyítás kultúrája a régmúltba nyúlik vissza. A lávakövek használata azonban napjainkban is igen elterjedtek tisztító és vitalizáló hatásuknak köszönhetően.

A lávaköves masszázs a legkedveltebb téli masszázsterápia

Lávaköves masszázs

Lávaköves masszázs

A masszázs keretében 60 percen át masszázsolajjal 20 különböző méretű, nemes lávakő folyamatos 50 C° körüli melegségével fokozom a masszázs hatását a talpon, a lábon, a háton és a tenyéren. A forró kövekkel végzett masszázs rendkívül jót tesz a bőrnek is, mivel a mély meleg masszázs hatására az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A nagyobb méretű köveket az energia központok mentén helyezem el, így az energiaáramlás egyenletessé válik,  életenergiával tölt fel, harmonizálja a testet és a lelket. Foglaljon időpontot: + 36 (20) 3977830

Próbálja ki Ön is a lávaköves masszázst!

Ősszel és télen amikor a hőmérő higanyszála már a nulla C° körül mozog bizony jól esik a meleg kövekkel végzett lazító masszázs mindenkinek.

Lávaköves masszázs

Garantáltan jobb kedvel fog távozni és vidámabban szemléli majd az ősz színeit, vagy a csillogó hópelyheket!

Kérje visszahívásomat időpontfoglalás céljából:

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-85727/2015.
[contact-form-7 id="20"]

NYITVA TARTÁS

Hétfő-kedd 7:30 – 14:00
Szerda 14:30 – 20:00
Csütörtök 14:30 – 20:00
Péntek 14:30 – 20:00

  ITT VAGYUNK:

  LÁVAKÖVES ÁRAK:

1 alkalom: 6.500 Ft (60 perces masszázsterápiák)

VENDÉGEIM MONDTÁK

Az elmúlt 10 év során visszatérő Vendégeim pozitív visszajelzései folyamatos továbbképzésre ösztönöznek és a kölcsönös megbecsülés eredményeként nap mint nap örömmel végzem a szakmámat!

15 éve járok Józsihoz rendszeresen. Azt hiszem, ez elmond mindent helyettem… Ha még nem próbáltad, nem tudod, hogy mit hagytál ki idáig!

Balogh Ferenc

Kisebb nagyobb kihagyásokkal, de legalább tíz éve vagyok a vendége. Ezalatt mindig magas színvonalú, kiváló szolgáltatást kaptam. Csak ajánlani tudom mindenkinek

dr. Kota Krisztina

Szuper relax!!

Nagy Réka